Zet je klanten op de eerste pagina van Google!
Besteed SEO uit aan ons en profiteer van aantrekkelijke marges zonder het zware werk.

Wil je weten hoe dit werkt?
Boek dan een kort gesprek, dan vertel ik je graag meer.

Doe mee aan het toonaangevende SEO Partnership Programma

Dit heeft veel voordelen. Jij levert moeiteloos extra service aan je klanten en besteed het tijdrovende linkbuilding stuk uit aan ons. Jij rapporteert de mooie resultaten aan je klanten. 

✅ Vanaf de start behalen wij binnen 3 of 6 maanden de domein autoriteit
✅ Geld terug als wij onze beloftes niet waarmaken
✅ Hierdoor krijgen jouw klanten op een duurzame en meest snelle manier elke maand meer klanten/verkopen

Als partner van SMG kan je klanten verder helpen zonder zelf er iets voor te hoeven doen.
Zoals Dave Corporaal van ProHemp die nu veel makkelijker relevant zoekverkeer binnenhaalt op hun webshop. 


Na duidelijke uitleg wat dit bedrijf voor ons zou kunnen betekenen hebben wij een deal gesloten voor 1 jaar en wat blijkt, het werkt echt.
Wij worden goed gevonden en vooral op de blogpagina's die zij voor ons op pagina 1 met foto hebben weten te krijgen. Wij hebben dan ook net besloten het weer voor een jaar te verlengen en hebben het volste vertrouwen dat de samenwerking zijn vruchten zal afwerpen.

Hans en Carin Gonggrijp - De BandenFabriek

Als familiebedrijf met één winkel is het tegenwoordig een uitdaging je hoofd boven water te houden. Door alle grote online spelers raak je snel onder gesneeuwd. Dankzij de samenwerking met SMG hebben wij onze online zichtbaarheid weten te vergroten en zien wij dagelijks klanten in de winkel die ons via internet gevonden hebben. Ook zien we duidelijk verkoopresultaten terug van de Merken die wij samen op dat moment een boost geven. Absoluut een aanrader!

La Valise BV

We zitten in een moeilijke markt. Er is veel concurrentie en het is lastig om hoger te komen in Google. We hebben het met meerdere partijen geprobeerd, zonder goed resultaat. Bij SMG hadden we direct een klik. Binnen drie maanden is het beloofde resultaat behaald. Een absolute aanrader!

Dave Corporaal - Prohemp


Ook Bas en Rob van van Lalashops hadden een droom om te kunnen concurreren met de grootste aanbieders van Nederland Coolblue en Bol.com. Maar ze wisten niet hoe ze dit konden bereiken...

Nu profiteren ze van direct zoekverkeer dat zoekt op producten die ook bij Coolblue en Bol.com worden aangeboden. Het "SEO met Garantie" traject zorgt ervoor dat ze op een betaalbare manier concurreren op producten van Bol en Coolblue.

Meer bezoekers & conversie

Niemand anders in Nederland biedt garantie op zoekmachine optimalisatie.

Dit doen wij wel want we weten hoe irritant het is als jij je geld besteed aan diensten die je van alles beloven maar uiteindelijk zwaar tegenvallen.


De makkelijkste manier om uit te vinden hoe dit voor jou kan werken is door een gesprek met ons te boeken.

 Voor diverse opdrachtgevers werken wij continue aan het verbeteren van de vindbaarheid in Google. Voor wat betreft de techniek en de content is dit veelal geen probleem, maar het (snel) vergroten van de autoriteit blijft een uitdaging. Ten eerste is het lastig om opdrachtgevers te overtuigen om linkbuilding toe te passen, ten tweede is het echt een specialisme om dit doeltreffend toe te passen. SEO met Garantie heeft inmiddels bewezen een goede partner te zijn in beide facetten.

Reseller SEO met Garantie

"Seo met Garantie"
is de sleutel naar succes om om meer te verkopen, zelfs in een lastige markt met veel concurrentie.

✅ 26+ Jaar SEO ervaring van het allereerste uur
✅ Geld terug als wij onze beloftes niet waarmaken
✅ Duidelijk meetbare en gegarandeerde resultaten

Wie spreek je straks?

Hoi ik ben Mark Brons SEO specialist bij SMG.


Ik wil je graag uitnodigen om een video-gesprek te boeken om jouw online business situatie te bepreken. Hierbij geef ik je inzicht  in wat jou kan helpen.

➡️Hoe snel je in jouw klanten resultaat kunnen verwachten

➡️Hoe je tijd kan besparen en kan verdienen door SEO uitbesteden

➡️Hoe werkt onze niet-goed-geld-terug garantie


Elke maand zit er een beperking op het aantal gesprekken en met hoeveel mensen we kunnen samenwerken. Zorg er dus voor dat je jouw gesprek boekt voordat onze agenda vol zit.

Voor wie?

SEO met Garantie is voor iedere marketing of webdesign bureau een slimme keuze. Als jij zelf wilt groeien en je klanten de beste kwaliteit op het gebied van SEO wilt bieden dan is het slim om met ons samen te werken.


Onze specialistische kennis maakt het mogelijk om te concurreren met partijen zoals Intratuin, Wehkamp of Coolbue. 

Om dit te realiseren kijken wij naar de belangrijkste graadmeter "volgens Google" en maken hiermee SEO voor iedereen meetbaar en begrijpelijk.

Domein Authoriteit (DA) is een door Moz ontwikkelde rangschikkingsscore voor zoekmachines die voorspelt hoe waarschijnlijk het is dat een website hoog in de zoekresultaten komt van zoekmachines (SERP's). Domein Authoriteit-scores variëren van één tot 100, waarbij hogere scores overeenkomen met een grotere kans op hoge ranking.

Hoe werkt het? 

1

Stap 1 - Aanmelden klant door reseller

De domeinnaam van de eind-klant wordt aangeleverd samen met een lijst van 100 zoekwoorden of zoekwoordcombinaties voor in onze backlink strategie.

2

Stap 2 - Backlinks worden geïndexeerd door Google

Vanaf de start behalen wij binnen 3 of 6 maanden de domein autoriteit. Behalen we deze niet? Dan krijgt de prospect de gehele investering terug.

3

Stap 3 - Steeds meer gerichte websitebezoekers

Steeds meer gerichte websitebezoekers op basis van de zoekwoorden wat resulteert in meer omzet. In Analytics is er een groei te zien van organische bezoekers.

Schaalbare SEO-oplossing 

Met onze 26+ jaar SEO ervaring profiteer jij als reseller van een schaalbare SEO-oplossing.
100% veilige en de beste linkbuilding pakketten van Nederland.


Jouw klanten kunnen zelfs concurreren met partijen zoals Intratuin, Wehkamp of Coolbue. Dit zorgt op een betaalbare manier voor meer bezoekers, meer omzet en merkbekendheid.


Meer weten? Boek vrijblijvend een advies gesprek:

"Wanneer wij een veeleisende klant hebben die maximaal goed gevonden wil worden in Google en ook daadwerkelijk bovenaan wil staan in de ranking, besteden de SEO met grote tevredenheid uit bij SMG."

Salesafspraken.nl

SEO Met Garantie is ontstaan uit de bundeling van talenten tussen een groep pure ranking liefhebbers. Diverse marketing strategen en SEO specialisten van het allereerste uur creëerden de unieke en altijd winnende succesformule van SMG. Onze grootste specialist zit al in de SEO sinds 1996. 

KANTOOR HOOFDDORP

KANTOOR ZEVENAAR

Privacystatement   Algemene-voorwaarden   Disclaimer

© 2022 SEO met garantie