Hoe krijg je jouw website op de eerste pagina van Google op de automatische piloot. Verdubbel je organisch zoekverkeer, vergroot je merkbekendheid en krijg meer klanten.

Zonder zelf enorm veel content te maken, website aanpassingen of dure advertenties

Start de video

Hoe snel kan jij resultaat met SEO verwachten?

Ik kan je een schatting geven zodra ik meer weet van jouw bedrijf.
Boek dus nu een kort kennismakingsgesprek, dan vertel ik je graag meer.

Meer merkbekendheid, meer bezoekers en meer klanten door een gegarandeerd hoge positie in Google

Moeilijk te geloven?

Dat snap ik! Maar ik kan je beloven dat je er geen spijt van zult krijgen als je nog heel even verder leest.

Zelfs als je slechte ervaringen hebt met SEO (zoekmachine optimalisatie) weet ik 100% zeker dat je met "Seo met Garantie" wel het gewenste resultaat gaat halen.

Het is namelijk totaal anders dan wat de meeste ondernemers doen. Laat mij je uitleggen waarom onze werkwijze wel werkt.

In Nederland gebruikt een select groepje ondernemers dit om elke maand meer bezoekers, kopers en klanten te krijgen.

✅ Hierdoor krijgen ze op een duurzame en snelle manier elke maand meer klanten/verkopen
✅ Terwijl ze geen gigantisch marketing budget hoeven te besteden
✅ Het beste van alles is, dat ze hierdoor ze meer tijd hebben om zich te kunnen concentreren op de groei van hun bedrijf

Zoals onze klant Dave Corporaal van ProHemp die nu veel makkelijker relevant zoekverkeer binnenhaalt op hun webshop. 


Dave Corporaal We zitten in een moeilijke markt. Er is veel concurrentie en het is lastig om hoger te komen in Google. We hebben het met meerdere partijen geprobeerd, zonder goed resultaat. Bij SMG hadden we direct een klik. Binnen drie maanden is het beloofde resultaat behaald. Een absolute aanrader!

Like  Reply  10h


Ook Bas en Rob van van Lalashops hadden een droom om te kunnen concurreren met de grootste aanbieders van Nederland Coolblue en Bol.com. Maar ze wisten niet hoe ze dit konden bereiken...

Nu profiteren ze van direct zoekverkeer dat zoekt op producten die ook bij Coolblue en Bol.com worden aangeboden. Het "SEO met Garantie" traject zorgt ervoor dat ze op een betaalbare manier concurreren op producten van Bol en Coolblue.

Na duidelijke uitleg wat dit bedrijf voor ons zou kunnen betekenen hebben wij een deal gesloten voor 1 jaar en wat blijkt, het werkt echt.
Wij worden goed gevonden en vooral op de blogpagina's die zij voor ons op pagina 1 met foto hebben weten te krijgen. Wij hebben dan ook net besloten het weer voor een jaar te verlengen en hebben het volste vertrouwen dat de samenwerking zijn vruchten zal afwerpen.

Hans en Carin Gonggrijp - De BandenFabriek

Als familiebedrijf met één winkel is het tegenwoordig een uitdaging je hoofd boven water te houden. Door alle grote online spelers raak je snel onder gesneeuwd. Dankzij de samenwerking met SMG hebben wij onze online zichtbaarheid weten te vergroten en zien wij dagelijks klanten in de winkel die ons via internet gevonden hebben. Ook zien we duidelijk verkoopresultaten terug van de Merken die wij samen op dat moment een boost geven. Absoluut een aanrader!

La Valise BV

Profiteer ook van meer bezoekers & conversie, terwijl jij je kan focussen op waar je goed in bent en wat je leuk vindt in je onderneming.

Niemand anders in Nederland biedt garantie op zoekmachine optimalisatie.

Dit doen wij wel want we weten hoe irritant het is als jij je geld besteed aan diensten die je van alles beloven maar uiteindelijk zwaar tegenvallen.


De makkelijkste manier om uit te vinden hoe dit voor jou kan werken is door een gesprek met ons te boeken.

Dan laat ik je binnen 10 minuten zien hoe jij jouw bedrijf online kan transformeren op een manier die je nog nooit voor mogelijk hebt gehouden. 👇


"Seo met Garantie"
is de sleutel naar succes om om meer te verkopen, zelfs in een lastige markt met veel concurrentie.

✅ 26+ Jaar SEO ervaring van het allereerste uur
✅ Geld terug als wij onze beloftes niet waarmaken
✅ Duidelijk meetbare en gegarandeerde resultaten

Wie spreek je straks?

Hoi ik ben Mark Brons SEO specialist bij SMG.


Ik wil je graag uitnodigen om een video-gesprek te boeken om jouw online business situatie te bepreken. Hierbij geef ik je inzicht  in wat jou kan helpen.

Samen kijken we naar:

➡️Hoe snel je in jouw situatie resultaat kan verwachten

➡️Hoe je betaalbaar SEO kan uitbesteden

➡️Hoe werkt onze niet-goed-geld-terug garantie


Elke maand zit er een beperking op het aantal gesprekken en met hoeveel mensen we kunnen samenwerken. Zorg er dus voor dat je jouw gesprek boekt voordat onze agenda vol zit.

Wil je ook in de top 10 zoekresultaten van Google komen? 

SEO met Garantie is voor elke serieuze ondernemer met een website of webshop.

Onze specialistische kennis maakt het mogelijk om te concurreren met partijen zoals Intratuin, Wehkamp of Coolbue. 

Je wilt natuurlijk goed gevonden worden op de juiste zoektermen. Laat geen kansen liggen en word met jouw website gegarandeerd beter zichtbaar. 

SEO met Garantie werkt echt heel goed!

✅ Zonder adverteren je doelgroep aantrekken die direct interesse heeft in jouw product of dienst
✅ Nooit meer zorgen maken over dat je kansen mis loopt omdat zoekverkeer naar je concurrent toe gaat
✅ 88% van alle mensen die een zoekopdracht invullen kopen daarna een product/dienst. Zij doen dit bij bedrijven met een hoge positie in Google.
✅ Terwijl jij andere dingen doet, ben je toch ben je vindbaar in Google en blijven de clicks, bezoekers en kopers binnenstromen

Plan een gesprek en we bespreken kort de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

"Wanneer wij een veeleisende klant hebben die maximaal goed gevonden wil worden in Google en ook daadwerkelijk bovenaan wil staan in de ranking, besteden de SEO met grote tevredenheid uit bij SMG."

- CEO Salesafspraken

SEO Met Garantie is ontstaan uit de bundeling van talenten tussen een groep pure ranking liefhebbers. Diverse marketing strategen en SEO specialisten van het allereerste uur creëerden de unieke en altijd winnende succesformule van SMG. Onze grootste specialist zit al in de SEO sinds 1996. 

KANTOOR HOOFDDORP

KANTOOR ZEVENAAR

Privacystatement   Algemene-voorwaarden   Disclaimer

© 2022 SEO met garantie